Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Az ülőgarnitúra otthonunk dísze

Amikor összegyűlik a család apraja-nagyja a közös beszélgetésekhez, filmnézésekhez, vagy amikor vendégek érkeznek a házba, akkor mindenki az ülőgarnitúrát célozza meg. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a nappaliba kerülő kanapé milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A sarokgarnitúra sok esetben ideális választás, hiszen nem csak szép, hanem rendkívül praktikus is.

Az A'la HOME kárpitosbútor webáruházban szereplő sarok ülőgarnitúra kínálat sokszínűségével nyeri el a vásárlók tetszését. Az egyedi, letisztult formavilág, az igényes kárpitozás, a sokoldalú felhasználhatóság, valamint az erős, strapabíró szerkezet is azt igazolja, hogy bárki, aki egy gondosan megtervezett sarokgarnitúra mellett teszi le a voksát, jó döntést hoz. Az ülőalkalmatosság nagy előnye, hogy egy könnyed mozdulattal átalakítható kényelmes fekhellyé, ami 2 személy pihentető alvását biztosítja. A támla párnák nem rögzülnek fixen az ülőfelületre, a levételüket követően egy tágas fekvőrész áll rendelkezésre.

Az átalakításkor a pótágy egyszerűen kihúzható, és a professzionális nyitószerkezetnek köszönhetően az ülőfelülettel egy síkbe emelhető. A sarokgarnitúra belső részében egy nagy befogadóképességű, 2 személyes ágynemű szett tárolására alkalmas ágyneműtartó is helyet kap, melynek elérését egy rugós nyitóvas segíti.

A sarokgarnitúra megjelenése teljes mértékben az egyéni igényekre szabható. Több, mint 70 különböző színű szövetből lehet választani, amiket 4 féle árkategóriában kínálunk a vásárlóinknak. Akár 3 eltérő színű kárpitból is össze lehet állítani a tökéletes változatot, ami illik a lakás stílusához. Az egyes szövetek külön választhatók az ülőfelületre, a karfa és ágyneműtartó részre, valamint a párnákra.

A kiválasztásra kerülő sarok ülőgarnitúra jobbos, illetve balos kivitelben is kérhető. Bővebb info: A'la HOME Webáruház

Címke: Sarokgarnitúra
Dátum: 2019-11-07