Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Egyéb

Mi kell a kitartás fejlesztéséhez?

A kitartás fejlesztése számos módon lehetséges. A pozitív gondolkodás és még sok más képesség is fontos szerepet játszik a kitartásban. Tovább »

Címke: kitartás fejlesztése
Hűtőkamra generál kivitelezése

A hűtőkamra tervezés, kivitelezés során számos kérdés merül fel. Ezekre a kérdésekre szakszerű választ kell adni, ellenkező esetben a kamra használata nem lesz megfelelő. Tovább »

Címke: Hűtőkamra
Az ülőgarnitúra otthonunk dísze

Amikor összegyűlik a család apraja-nagyja a közös beszélgetésekhez, filmnézésekhez, vagy amikor vendégek érkeznek a házba, akkor mindenki az ülőgarnitúrát célozza meg. Tovább »

Címke: Sarokgarnitúra
Hogyan lehet olcsó egy esküvő?

Nem könnyű egy ifjú pár helyében spórolni az esküvői költségeken. A sok kiadás és a mai világban az egyre magasabb árak nehézkessé teszik ezt a törekvést. Tovább »

Címke: Menyasszonyi ruha varrása
Korszerű balett oktatás Budafokon

Manapság elég kevés dolog van, ami leköti a gyerekeket. A tánc mindig is duplán hasznosnak minősül, hiszen megfelelő kikapcsolódás, és megvan vele a szükséges napi mozgás is. Tovább »

Címke: Balett Budafok
Érszűkület kezelése otthon

Magyarországon kiemelkedően magas a szív- és érrendszeri betegek száma, amin csak az orvosok felvilágosodása és a betegek életmódváltása segíthetne. Tovább »

Címke: Érszűkület kezelése
MVMT: prémium órák elérhető áron

Hallott már az MVMT órákról? A nagy, szinte történelmi óramárkák között hiába keresi, ugyanis a MVMT nagyon friss, pár éve alapították. Ez a frissesség jellemzi a termékeiket is. Tovább »

Címke: MVMT óra, MVMT órák
Aranyfelvásárlás ingyenes értékbecsléssel

Ha valakinek sürgősen pénzre van szüksége, de nem tudja, honnan teremtse elő a pontos összeget, akkor érdemes eladnia a feleslegessé vált aranyékszereket. Tovább »

Címke: Arany felvásárlás
Fogimplantáció vagy műfogsor készítés?

A rossz állapotban lévő fogakat sok esetben már nem lehet megmenteni. Ilyenkor két lehetőség van: a fogpótlás vagy a műfogsor. Az, hogy melyik az ideálisabb megoldás, a körülményektől függ. Tovább »

Címke: Fogorvos Győr
Van egy jó reggeli ötletünk!

Nagyon sok elmélet van arról, hogy mit kell reggelizni, mi az, ami megadja az egész napi lendületet. Szerkesztőnk nem olyan régen érdekes tanácsra bukkant egy közismert online híroldalon. Tovább »

Címke: Kemencés pizza
Gyógyulás és fogyás jó viccekkel?

Nem biztos, hogy ha valaki le szeretne adni pár kilót, rögtön kemény fogyókúra vagy diéta kellene hozzá. A gyógyír már régóta benne van minden kultúrában, ez pedig maga a humor, és a jókedv. Tovább »

Címke: Viccek