Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Érszűkület kezelése otthon

Magyarországon kiemelkedően magas a szív- és érrendszeri betegek száma, amin csak az orvosok felvilágosodása és a betegek életmódváltása segíthetne. A szén-dioxid terápia egy olyan alternatív gyógymód lehet, ami akár az otthon kényelméből is elvégezhető, a hatása rendkívüli és már számtalan esetben bizonyított.

Csizmaterápia a sikeres gyógyulásért

Sajnálatos módon az érszűkület az egyik legelterjedtebb betegség az országban, ami számtalan más betegségnek ad kedvező feltételeket a kialakuláshoz. Ilyenek például a szívinfarktus, trombózis, lábszárfekély és az üszkösödés. Számtalan árulkodó jele van, amire érdemes odafigyelni, hiszen ha időben kezelik ezt a betegséget, akkor elég jó esély van a gyógyulásra.

A leggyakoribb tünetek a következők:

  • lábszár fájdalom, görcs, amely járásra erősödik, nyugalomban enyhül
  • hideg lábfej
  • pulzus tapinthatatlansága a lábfejen
  • érzészavar a lábszáron, lábfejen

Ha a fenti tünetek valamelyike észlelhető, akkor nem szabad megvárni, amíg mindegyik bekövetkezik, sürgősen lépni kell, ugyanis nincs olyan, hogy csak egy érben van érszűkület. Ha a szervezet egyik erében érszűkület található, akkor biztos, hogy más erek is érszűkületesek.

Egy nagyszerű találmánynak köszönhetően az érszűkület kezelése már mindenki számára elérhető az otthona kényelméből is. Ugyanis létezik egy csizma, amely képes szén-dioxid segítségével gyógyítani a beteg lábat, és akár már az első kezelés után érezhető hatást kifejteni. A technika nem új, hiszen már elég régóta használja az emberiség a szén-dioxidot érrendszeri betegségek gyógyítására. A Kárpát-medencében is rengeteg ilyen fürdő létezik (Hargitafűrdő, Kapuvár, Parádfürdő, Hungarospa), ahol alkalmaznak hasonló elven működő terápiákat. A csizma hasonló hatást fejt ki, és kitűnően alkalmas az alsó végtagok kezelésére és a vérkeringés javítására. Ezek nagy szerepet játszanak az érszűkület gyógyításában, és nem kell a betegnek sem messzire utaznia, mindössze meg kell rendelnie a konnyulab.hu weboldalon a szén-dioxid csizmát, és máris kezdetét veheti a gyógyulás.

Címke: Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-04-18