Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

FIlm

Filmek kontra való élet

Az ember azért néz kitalált történeteket, hogy pár órára kiszakadjon a valóságból, és elmerüljön a fantázia világában. Ez mindaddig rendjén is van, amíg hihető, amit a filmvásznon látunk. Tovább »

Címke: Filmes tévhitek
Befejezték a Bleach anime sorozatot?

Hihetetlen, de már több mint hat éve zárult le a Bleach anime. A régóta futó sorozat kizárólag a rajongók számára készült, és napjainkban továbbra is újabb rajongókat szerez. Tovább »

Címke: Bleach anime sorozat
Fájdalmas halálok a filmvásznon

Az élet nem mindig vidám, éppen ezért sokan egy szomorú napon a filmek mögé menekülnek. A legtöbben a jónak szurkolnak, de vannak olyanok is, akik mindig a gonosznak. Tovább »

Címke: Halál a filmvásznon
Borzalmas filmes üzenetek

Vannak meglepő üzenettel rendelkező filmek, amitől sokan hetekig nem térnek magukhoz. Ilyen filmeket jobb nem megnézni, de aki igazán bátor, tehet velük egy próbát. Tovább »

Címke: Filmes üzenetek
Forgatás közben elhunyt színészek

A látványos filmek forgatása veszélyes, és hiába a profi kaszkadőrök munkája, mégis előfordul, a tragédia. Sajnos a halál nem válogat, és olyankor csap le, amikor nem számítanak rá. Tovább »

Címke: Elhunyt színészek
Oscar 2019

Hamarosan közeleg a 2019-es Oscar-díj átadó. Bemutatjuk a fontosabb kategóriákat és az induló jelölteket. Mindenki döntse el magában, ki a legesélyesebb. Tovább »

Címke: Oscar 2019
Filmek, melyekben a gonosz győz

Sokan utálják azokat a filmeket, amelyekben a jó győz, és happy end a vége. Azért ha jól körbetekintünk a filmek világában, sok rendező is hasonló elveket vallott. Tovább »

Címke: Drámai filmek