Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Fogimplantáció vagy műfogsor készítés?

A rossz állapotban lévő fogakat sok esetben már nem lehet megmenteni. Ilyenkor két lehetőség van: a fogpótlás vagy a műfogsor. Az, hogy melyik az ideálisabb megoldás, mindig az adott körülményektől függ.

Ha a szájüregben túl sok a lyukas vagy tömött fog, esetleg már több helyen is hiányos a fogazat, akkor érdemes a protézis mellett dönteni. A megfelelő szaktudással és sok éves tapasztalattal rendelkező fogorvos Győr területén is el tudja végezni a szükséges vizsgálatokat. Csupán időpontot kell kérni a Dentys fogászaton és rövid időn belül sor kerülhet a konzultációra. Az előzetes állapotfelmérés után a szakember részletes tájékoztatást nyújt a műfogsor használatának előnyeiről. A találkozást követően már nem lehet kérdés, hogy a fogpótlás vagy a személyre szabott protézis elkészíttetése a megfelelő választás. Bármilyen kérdés merül fel a műfogsor használatával kapcsolatban, a páciens a helyszínen megkapja a válaszokat.

A tökéletes műfogsor

A megfelelő protézis szinte észrevehetetlen. Nem nyom, nem szúr és nem mozdul el a helyéről. Kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban, könnyen tisztítható és persze törhetetlen. A műfogsor csak akkor tud megfelelni az elvárásoknak, ha a készítők figyelembe veszik az egyéni igényeket. A győri fogászaton nemcsak a műfogsor vagy a fogimplantáció készítése zajlik magas színvonalon, hanem a fogtömés, a foghúzás, a gyökérkezelés és az ínyplasztika is. Mindenki megérdemli a szép mosolyt és a hibátlan fogsort még akkor is, ha a rossz fogak vagy a gyulladt íny miatt a genetika okolható. Akkor sincs ok az aggodalomra, ha az egyetlen lehetőség a műfogsor beépítése, hiszen a szakemberek meg tudják alkotni a tökéletes változatot, ami nem jelent akadályt a hétköznapokban, például evéskor vagy beszélgetéskor.

Címke: Fogorvos Győr
Dátum: 2019-03-12