Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Gyors laptop szerviz Tatabányán?

Igen! A ReelComp laptop szerviz a város egyik leggyorsabb márkafüggetlen laptop szervize, hiszen nincs várósor, és nem kell heteket várni egy laptop javítására. Gyors és szakszerű munkával és rugalmas hozzáállással már évek óta teljesítenek szolgálatot Tatabányán.

A laptopoknak lelkük van

Egy laptop a méreteiből adódóan sokkal kényesebb és érzékenyebb, mint a nagyobb testvére, a PC. Sajnos nagyon sok ember magát hozzáértőnek gondolja, aki már valaha szétszedett egy személyi számítógépet, hiszen a laptopok is hasonló alkatrészekből épülnek fel, csak kisebbek – gondolják tévesen. Ez nem így van, hiszen a laptopoknak külön lelkük van. A hordozhatóság miatt más megoldásokra kényszerülnek a gyártók, a szétszedésükhöz pedig speciális szerszámok és nagy rutin kell. Nem szabad feszegetni, durván bánni velük, mert hamar megpattannak, vagy maradandó károsodást szenvednek.

Ha esedékessé válna a laptop szerviz Tatabánya városában, akkor érdemes azt szakemberekre bízni. Nem szabad ismerősre, vagy egyéb informatikai végzettséggel rendelkező emberre bízni, mert attól például, hogy valaki rendszergazda, nem jelenti azt, hogy tisztában van a legújabb laptopoknál alkalmazott technológiákkal. A legtöbb esetben nagyon sok kárt okoznak az ilyen segítőkész barátok. Sőt, ha már valaki szétszed egy laptopot, akkor az koránt sem biztos, hogy össze is tudja majd rakni. A laptopoknak külön lelkük van, és bármilyen érdekes, de összerakni sokkal nehezebb őket. Ha kimarad egy csavar, rosszul érintkezik egy kábel, máris olyan hibák keletkezhetnek, amelyeken már egy profi szakember sem tud segíteni, és ami a legrosszabb, ugrik a garancia is.

Megbízható laptop szerviz

Mindezeket érdemes elkerülni, és olyan laptop szervizt keresni, ahol tudják, mi a dolguk. A reelcomp.hu szakemberei minden elvégzett munkára garanciát vállalnak, és ha a javítás hosszabb időt venne igénybe, akkor igény esetén csere gépet is biztosítanak az ügyfeleik számára. A szerviz szolgáltatásait telefonos egyeztetést követően lehet igénybe venni, és mindenkire kellő figyelmet fordítanak. Nemcsak cégeknek és vállalkozásoknak, hanem magánszemélyeknek is alacsony árakat és magas minőséget garantálnak. A szerviz Tatabánya Újvárosi részén található a régi SZÜV melletti két emeletes irodaházban. Az autóval érkező ügyfelek az épület mögött ingyenesen parkolhatnak.

Címke: Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-02-08