Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Korszerű balett oktatás Budafokon

Manapság elég kevés dolog van, ami leköti a gyerekeket. A tánc mindig is duplán hasznosnak minősül, hiszen megfelelő kikapcsolódás, és megvan vele a szükséges napi mozgás is. A balett egy kemény táncművészet, éppen ezért érdemes már kicsi korban elkezdeni.

A gyerekek észrevétlenül szeretnek bele a táncba

A Törpördög és Tinitündér Tánc-Tanoda tanárai már hosszú évek óta töretlenül azon dolgoznak, hogy kielégítsék a balett utáni érdeklődést. Minden évben nagyon sok a jelentkező, hiszen ez egy olyan csodálatos tánc, amit a szülők is örömmel néznek végig. A képzés alatt javul a gyermekek testtartása, megszeretik a mozgást és kialakul bennük az igény a szép és értékes dolgok iránt. A tanórák jókedvűen telnek, és szinte észrevétlenül beleszeretnek a táncba.

A balett Budafok területén mindenki számára elérhető, hiszen a képzések elég széles spektrumot fednek le. A Törpördög tánciskolában már 3 éves kortól egészen a 7-8 éves korig lehet jelentkezni az alábbi balett oktatásokra.

  • Művészi Torna Balett Alapokkal
  • Klasszikus Balett, JazzBalett, Néptánc, Modern Balett, SamBalett, TársasTánc és KisNagyBalett
  • Gyerekbalett

Választék van bőven, csak ki kell választani a megfelelő táncot és már mehet is gyakorlás, gálázás és akár a versenyzés is. Az iskola versenyzési lehetőséget is biztosít a tehetséges táncosok számára. Már eddig is számos rangos versenyen vettek részt a növendékek, és nagyon szép helyezéseket értek el. Akik nem jutnak el a versenyzés szintjéig, nekik is megvan a fellépés lehetősége, hiszen a tánciskola minden év végén hatalmas gálát rendez, amire a szülők és a rokonok hivatottak. A rendezvény mondhatni egy színvonalas gálaest, amiről minden évben videóanyag is készül, és felejthetetlen élményt nyújt a fellépőknek és a nézőknek egyaránt.

Címke: Balett Budafok
Dátum: 2019-04-20