Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Megújult a Gamer magazin tartalma

Tulajdonost váltott a gamermagazin.hu weboldal, és ennek köszönhetően teljes grafikai átalakításon ment át az online magazin. Megújult a logó, és vele együtt a tartalom is. Már nem kifejezetten csak gamereknek szól a weboldal, hanem mindenkinek, aki érdeklődik a számítástechnika iránt.

Játék ajánlók és optimális rendszerkövetelmények

Természetesen mint eddig, a legfőbb vonal az arculatban és a tartalomban is a játékoké. Ezek után is folyamatosan frissülnek majd az ajánlók és a hozzájuk szorosan kapcsolódó minimum és ajánlott rendszerkövetelmények is. A gamer magazin továbbra is szeretné megtartani a játékos közönségét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez így is legyen.

A modern számítógépes játékok gyönyörűek, és képesek órákig lekötni a játékosok figyelmét, de nagyon bosszantó tud lenni, ha ezt az élményt elrontja egy laggolás, vagy éppen el sem indul a játék a számítógépen. A játékoknál mindig meg kell nézni a minimális rendszerkövetelményeket, de ez nem minden esetben elég ahhoz, hogy a legjobb játékélményt kapjuk. Az ajánlott konfiguráció pedig sok esetben túlzásokba esik, és irreálisan nagy rendszerkövetelményt állít fel. A megfelelő számítógép megépítése függ a rendelkezésre álló költségvetéstől, és attól, hogy valaki milyen játékokat szeret, függetlenül attól, hogy minimum vagy ajánlott beállításokkal szeretne játszani. Bármelyik alkatrészről is legyen szó, mindennel együtt kell dolgoznia, hogy zökkenőmentes és emlékezetes élményt nyújtson. Nem minden esetben szabad megvásárolni a legmagasabb szintű hardvereket, mert a számítógép többi alkatrészére is fókuszálni kell, ugyanis előfordulhat, hogy a gyengébb összetevők paraméterei szűk keresztmetszetű teljesítményt nyújtanak.

Éppen ezért a gamer magazin szerkesztői ügyelnek arra, hogy a honlapon feltüntetett paraméterek valósak legyenek, és segítsenek azoknak a játékosoknak, akik nem igazodnak ki a PC alkatrészek világában, vagy éppen nem szeretnének sokat költeni a számítógépre csak azért, hogy egy bizonyos játékkal játszani tudjanak.

Címke: Gamer magazin
Dátum: 2019-02-03