Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

MVMT: prémium órák elérhető áron

Hallott már az MVMT órákról? A nagy, szinte történelmi óramárkák között hiába keresi, ugyanis a MVMT nagyon friss, pár éve alapították. Ez a frissesség és dinamizmus jellemzi a termékeiket is. 

Jake Kassan és Kramer LaPlant alapította az MVMT márkát azzal a céllal, hogy minőségi darabokat kínálhassanak az órák rajongóinak, méghozzá elérhető áron. 
A márka neve, az MVMT az angol movement szó betűiből ered, ami egyaránt fordítható mozgásnak és mozgalomnak is. Mindegyik jelentés a márka sajátossága: a mozgás szó az általuk kínált frissességre utal, a mozgalom pedig arra, hogy egész közösséget építettek a márka köré, mikor az még csak gondolatban létezett. 
Az MVMT projektre ugyanis nem volt elegendő pénze Jake Kassannak és Kramer LaPlant-nak, így egy online közösségi felületen hirdették meg az ötletüket abban reményben, hogy az másnak is megtetszik, és hajlandó pár dollárral támogatni az álmaikat. A gondolat végül annyira jónak bizonyult, hogy 1500-szor több pénzt sikerült összekalapolni, mint amennyire szükségük volt. 

A viharsebességgel összegyűlt pénzt nem herdálta el a két órarajongó fiatal vállalkozó, hanem létrehozta a MVMT-t, a projektet támogatók legnagyobb megelégedésére. Az MVMT órák szorosan követik a kezdeti célok mentén kijelölt utat. Vagyis a márka a külsőségek tekintetében a prémium kategóriához közelít, azonban a pénztárcának abszolút kedvez. Az MVMT órák úgy tudnak minőségiek, stílusosak lenni, hogy az áraik barátiak és kedvezőek maradnak. 
De mégis milyen az MVMT órákra jellemző prémium dizájn? Letisztult formák, minimalista vonalvezetés, mindez minőségi anyagokkal elkészítve. Az árak tekintetében hajlandó megalkudni az MVMT, de a minőség tekintetében soha!

MVMT női és férfi karórák, a legújabb MVMT óra kollekciók széles választékban a Divatékszerbolt óra/ékszer webshopban.
 

Címke: MVMT óra, MVMT órák
Dátum: 2019-04-11