Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Online szolgáltatások vállalkozóknak

Manapság egy vállalkozás nem létezhet online szolgáltatások nélkül. Ma már mindenki a világhálót hívja segítségül, ha egy szolgáltatást vagy egy árut keres. Az online elérhetőség, megtalálhatóság elengedhetetlen egy vállalkozás számára.

Miért van szükség webes szolgáltatásokra?

Mert korunk leggyorsabb információcseréje az interneten zajlik. A szolgáltató cégek széles referenciáival tudják megnyerni maguknak a következő ügyfelet. A gyártó cégek webáruházon keresztül, kedvező áraikkal és gyors kiszolgálásukkal tudnak piacon maradni. Az okostelefonok elterjedésével mindent azonnal akarunk. Nincs időnk megvárni, mire nyomtatásba kerül egy hirdetés, nem akarunk több kilométert utazni, ötven boltot felkeresni egyetlen termék miatt. Az interneten nincs nyitva tartási idő, mindenki számára bármikor elérhető.

Az online szolgáltatások praktikusak, gyorsak és szinte azonnal igénybe vehetőek. Ilyen online szolgáltatások például a weboldalak nyújtotta vásárlási és ajánlatkérési funkciók, vagy az internet bank. A lista nagyon hosszú, nem is érdemes mindet felsorolni. A lényeg az, hogy szükség van egy olyan weboldalra, ahol a legjobb magyar webes szolgáltatások tematikusan össze vannak gyűjtve.

A weblapszolgaltatasok.hu weboldal pont ilyen, és célja az, hogy egy ingyenes felületet biztosítson az online szolgáltatásokat kereső felhasználók és a szolgáltató cégek és vállalkozások között. A weboldal használata nincs regisztrációhoz vagy bármilyen kötöttséghez kötve. A hirdetőknek is csak egy egyszeri alacsony költséget kell fizetniük, amely tartalmaz egy 1500 karakteres bemutatkozó szöveget és ennek feltöltését a weboldalra.

A webes szolgáltatások térhódítása napról napra nő, mi sem bizonyítja azt, hogy már a szoftverek nagy részének is létezik online, azaz böngészőben futtatható verziója. Az online szoftverek pedig platformfüggetlenül használhatóak, legyen szó laptopról, PC-ről, telefonról vagy tabletről.

Címke: Szolgáltatások
Dátum: 2019-02-02