Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Weblapkészítés

Weboldal prémium szolgáltatásokkal

Egy honlap működését nagyon sok tényező befolyásolja. A piaci szféra nagyon gyorsan változik, a termékek, szolgáltatások, vállalkozók szinte nap, mint nap megjelennek, a régiek eltűnnek. Tovább »

Címke: Prémium szolgáltatások
Online marketing fogalmak és jelentésük

Az internetes marketing lényegében egyidős a világháló megszületésével, manapság pedig elképesztő méreteket ölt a népszerűsége, ami úgy tűnik, hogy a jövőben sem fog mérséklődni. Tovább »

Címke: Online marketing
A linkek szerepe a keresőoptimalizálásban

Ma már minden weboldal tulajdonos belátja, hogy a honlapok keresőoptimalizálása nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kellő látogatottságra tegyenek szert. Tovább »

Címke: Keresőoptimalizálás, linképítés
A hosszú vagy rövid tartalom a jobb?

A felhasználók többsége nem szeret oldalakon át olvasni, és számukra a viszonylag rövidebb tartalmak a jók, a keresőrobotok viszont a hosszabb szöveget díjazzák jobban. Tovább »

Címke: Optimalizált szövegírás
Hogyan zajlik egy webáruház elemzés?

Az első lépés az, hogy a webáruház tulajdonos észrevegye, hogy valami nem stimmel. Ezután fel kell keresnie például a fokuszwebaruhaz.hu weboldalt, és meg kell rendelnie egy teljes körű elemzést. Tovább »

Címke: Webáruház elemzés
Forgalomnövelés kommentekkel?

Sok olyan szakmai fórum létezik, ahol mindent kibeszélnek az emberek. Megkérdezik egymást a szolgáltatókról, termékekről. Nagyon sok Facebook csoport is létezik. Tovább »

Címke: Forgalomnövelés
Miért jó az egyedi webáruház készítés?

Az üzleti világban ki az, aki arra vágyik, hogy olyan legyen a webáruháza, mint a konkurenciáé? Senki. Miért is lenne jó egy sablonos weboldal? A jövő az egyedi fejlesztésű webáruházaké. Tovább »

Címke: Webáruház készítés
Minőségi linkek segíthetnek a SEO-ban?

A SEO lényege az, hogy bizonyos kifejezésekre történő keresés során a weboldal a találati lista elejére kerüljön. Azt, hogy hogyan kerülhet egy weboldal oda, a rangsorolási tényezők határozzák meg. Tovább »

Címke: Minőségi linkek
Közösségi média a keresőoptimalizálásban?

Nagyon sok vélemény kering az interneten arról, hogy mennyire fontos a horgonyszöveg és mekkora szerepe van a közösségi médiának a keresőoptimalizálásban. Tovább »

Címke: Keresőoptimalizálás Győr
Mennyire fontosak a meta tagek a SEO-ban?

A meta tagek olyan kifejezések, melyek az oldal HTML kódjában találhatóak meg. Ezeket a keresőmotorok látják, és információt nyújtanak a weboldal tartalmáról. Tovább »

Címke: Keresőoptimalizálás Budapest