Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Filmbemutatók

A végzet órája
A végzet órája

Sokan nem hisznek a varázslatban, és viccet csinálnak belőle. Így volt ezzel a 10 éves Lewis Barnavelt is, akinek elég korán a nagybácsikájához kellett költöznie, mivel elvesztette a szüleit. Tovább »

Végtelen útvesztő
Végtelen útvesztő

A szabadulószoba ötletén alapuló filmek listájában nem ez az alkotás az első, hiszen 2016-ban már megjelent egy hasonló film, de az nem igazán nyerte el a közönség tetszését. Tovább »

Az eltűntek
Az eltűntek

A film igaz történet alapján készült, ugyanis 1900 decemberében három férfi érkezett egy kis skót szigetre, hogy ellássák hathetes munkájukat, azaz karbantartsák a világítótornyot. Tovább »

ŰrDongó
ŰrDongó

ŰrDongónak menekülnie kell a hazájában – Cybertron bolygón – dúló háború elől. Optimus elküldi a Földre, hogy készítse elő a terepet az autobotok számára, valamint megkéri arra is, hogy védje meg a bolygót. Tovább »

Bohém rapszódia
Bohém rapszódia

A film a Queen zenekar fejlődését és Freddie életének fontosabb szakaszait mutatja be. Aki szereti a zenekart, annak szinte kötelező megnéznie, hiszen betekintést kaphatnak a nézők a zenészek mindennapjaiba. Tovább »

Aquaman
Aquaman

Atlantis királynőjét megtalálja egy haladó ember és egymásba szeretnek. Így születik meg közös gyermekük, Arthur Curry. Felnőtt korában megtudja, hogy a víz alatti királyságnak szüksége van a segítségére. Tovább »

A bosszú angyala
A bosszú angyala

Jennifer Garner újabb filmjében egy szerető anyukát alakít, aki éli mindennapjait a családjával. Sajnálatos módon a férjét bele akarják keverni egy befolyásos kartell kirablásába, ám ő az utolsó pillanatban nemet mond. Tovább »

Venom
Venom

Az Élet Alapítvány földönkívüli élet után kutat az űrben, és találnak valamit, ami becsapódik a Földbe. A film lassan bontakozik ki, de ettől a pillanattól kezdve izgalmas és humoros is lesz egyben. Tovább »

Upgrade – Javított verzió
Upgrade – Javított verzió

Ez a film egy igazi felüdülés, hiszen annak ellenére, hogy kisebb költségvetésből készült (5 milliárd dollár), eléggé látványos és modern lett. A végső csavar fajsúlyos, ötletes és meglepő. Tovább »

Rampage - Tombolás
Rampage - Tombolás

A Rampage alapjául egy korábbi Arcade videojáték szolgált. A film főhőse korábban katonaként dolgozott, majd állatszakértő vált belőle, aki a történet elején egy nagy fehér majmot nevel, akit George-nak hívnak. Tovább »

Hobbs és Shaw
Hobbs és Shaw

A Halálos iramban első része 2001-ben jelent meg a filmvásznon, amiről akkor még senki nem gondolta, hogy ilyen nagy siker lesz, és ennyi jövedelmező rész fog készülni belőle. Tovább »

Apróláb
Apróláb

Ez a történet az emberek szerint félelmetes és kegyetlen jetikről szól, akik jókedvűen élik mindennapi életüket. A mese nagyon aranyos és vidám, gördülékeny cselekménnyel rendelkezik. Tovább »

Örökség
Örökség

A család nagymamája meghal, lánya egyre több furcsa eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Tovább »

Vissza a gyökerekhez
Vissza a gyökerekhez

A sikeres építész és elbűvölő kedvese fényűző életet élnek és éppen egy rangos kiállítás megnyitójára készülnek, amikor a rokonok úgy döntenek, hogy meglátogatják a nagymenő családtagot. Tovább »

A Hangya és a Darázs
A Hangya és a Darázs

Ebben a szuperhős vígjátékban minden benne van, amit a Marvel filmektől már jól megszokhattuk: kalandos cselekményszálak, gigászi akciójelenetek, váratlan fordulatok és persze egy nagy adag humor. Tovább »

Fekete Párduc
Fekete Párduc

A Marvel Stúdió ezúttal egy különleges helyszínre, a Wakanda királyságba kalauzolja a nézőket. A történetbe akkor kapcsolódunk be, amikor apja halálát követően hazatér, hogy elfoglalja az őt megillető trónt. Tovább »

Thor: Ragnarök
Thor: Ragnarök

A Marvel filmekben Thor és a híres pörölye elválaszthatatlanok egymástól, egészen mostanáig. A szuperhős egy börtönben találja magát az Univerzum túlsó végén, ahonnan fegyvere nélkül kell kiszabadulnia. Tovább »

Végtelen Háború
Végtelen Háború

A Marvel filmek közel tíz éves korszakát zárja le a soron következő epizód első része, amiben Doktor Strange, a Bosszúállók, a Pókember, a Fekete Párduc és a Galaxis Őrzői is színre lépnek Tovább »