Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Aranyfelvásárlás ingyenes értékbecsléssel

Ha valakinek sürgősen pénzre van szüksége, de nem tudja, honnan teremtse elő a pontos összeget, akkor érdemes eladnia a feleslegessé vált aranyékszereket. Nagyon sok ékszerfelvásárló külön költséget számol fel az értékbecslésért és a kiszállásért.

Ingyenes szolgáltatások

Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei az értékbecslést és a kiszállást is díjmentesen biztosítják. Sőt nemhogy spórolnak az ügyfeleiknek, még többet is fizetnek, mint mások. Az ajánlott összegen felül további 5.000 Ft ajándékot fizetnek minden ügyfelük részére, ezzel is díjazva az irántuk tanúsított bizalmat. A szakemberek minden esetben illedelmesek és kedvesek az ügyfelekkel, és nagyon alapos tájékoztatást nyújtanak az arany ékszerekről.

Az arany felvásárlás lépési a következők:

  • A szakemberek megmérik az arany ékszer pontos finomságát
  • Felmérik az ékszer állapotát, kidolgozását, fazonját és súlyát
  • Árajánlatot tesznek a napi aktuális, lehető legmagasabb világpiaci árfolyam alapján
  • Ha az árajánlat megfelelő, akkor készpénzben történik a kifizetés

Az arany felvásárlás egy olyan tevékenység, amelyet sok esetben nem szívesen választanak az emberek, hiszen féltve őrzött vagy a hagyatékból maradt értékes tárgyaik máshoz kerülnek. A pénz azonban egy olyan dolog, amire ha szükség van, akkor nem lehet mit tenni. Érdemes akkor már olyan szakértőket hívni, akik a legmagasabb piaci áron vásárolják fel ezeket az értékes holmikat.

Címke: Arany felvásárlás
Dátum: 2019-03-25