Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Befejezték a Bleach anime sorozatot?

Hihetetlen, de már több mint hat éve zárult le a Bleach anime. A régóta futó sorozat kizárólag a rajongók számára készült, és napjainkban továbbra is újabb rajongókat szerez. Tite Kubo értéket teremtett, amikor létrehozta Ichigo Kurosaki-t, de a Studio Pierrot nem értékelte az alkotó teljes munkáját. Szóval a készítők lehet, hogy befejezték a Bleach sorozatot a televíziókban, de ez nem jelenti azt, hogy a teljes történetet bemutatták a rajongók számára.

A sorozatnak vége van, de a történetnek nincs

A Bleach anime sorozat 2012-ben véget ért, de az 1000 éves vérháborús rész nem teljesen fejeződött be a bosszantó melléktörténetek miatt. Az ugyanilyen néven futó manga 2016-ban ért véget, és a két szál sajnos nem találkozik egymással. A sorozat készítői kénytelenek voltak elhúzni az epizódokat, mert a rajongók imádták őket, de a töltelék részek értelmetlenek voltak és nem járultak hozzá a történethez. Sajnos ezek a részek csak lassítják az eseményeket, és húzzák a nézők idejét. Azonban, ha valaki kihagyja ezeket a töltelék epizódokat, a Bleach valójában egy nagyszerű anime. Mivel az anime a manga előtt véget ért, soha nem jutott el a sorozat Tite Kubo történetének végére, ami néhány olyan félelmetes pillanattal is rendelkezik, ami nem került bele a sorozatba.

Ezt leszámítva összességében az animáció nagyszerű. A zene tökéletes a helyzethez, és a hanghatások is jól átgondoltak. A vége felé nagyon sok az akció és a harc, talán kicsit túlzásba is viszik. A sorozatban jellemzőek a véres jelenetek, ami nem is csoda, hiszen a főhősnek hatalmas kard pihen a vállán, amit nem rest használni. Az anime azért így sem panaszkodhat, hiszen több mint 300 részt készítettek belőle, ami, valljuk be, nem kevés. A kósza hírek szerint a közelmúltban Kubo visszatért, és a Twitteren egy kézzel rajzolt képregényt tett közzé, amelyben a rajongóknak megértette, hogyan sikerült befejezni a Bleach anime hiányzó részeit. Valószínűsíthető, hogy akik eddig nem voltak megelégedve a befejezéssel, azok hamarosan elégtételt kapnak majd.

Címke: Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-06-13