Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Forgalomnövelés kommentekkel?

Nagyon sok olyan szakmai fórum létezik, ahol mindent kibeszélnek az emberek. Megkérdezik egymást az egyes szolgáltatókról, termékekről. Nagyon sok Facebook csoport is létezik, ahol az emberek megbíznak egymásban, és az ajánlásokat nagyon komolyan veszik. Ennek a marketing erejét érdemes kihasználni, főleg úgy, hogy ez nem is kerül semmibe, de a hatása komolyan érezhető.

A kommenteknek nagy ereje van

Igaz, nem kis munka, de biztosan megéri, ha valaki jól felépíti az ügyfélszerzést az online fórumokon. Sokszor látni, hogy egy cikk vagy bejegyzés alatt számtalan komment van, és olyan is gyakran előfordul, hogy valaki csak a bejegyzés címét olvassa el, és utána a kommenteket. Furcsának hangzik, de a kommentelők között minden vélemény megtalálható, és abban is biztosak lehetünk, hogy nagyon is őszinték a résztvevő emberek. Éppen ezért nagyon kemény marketing ereje van egy kommentben elhelyezett linknek vagy ajánlásnak.

A forgalomnövelés ezen eszköze kitartó munkát követel, de ha valaki jól csinálja, egyszerre több ügyfélre is szert tehet. Az ügyfélszerzést jól fel kell építeni, és nem szabad rögtön belecsapni a közepébe. Elsőnek bizalmat kell szerezni a fórumon vagy a közösségben. Érdemes hasznos tanácsokat osztogatni, amivel tovább növelhető a bizalom és az elismerés. Ezt követően már nagyobb a bizalom, és meg lehet osztani a saját weboldalra mutató linkeket. Az emberek rá fognak kattintani, és megugrik a forgalom. Ha a weboldal jól fel van építve, és vezeti az ügyfeleket az oldalon, akkor garantált a siker, és nemcsak forgalom, hanem bevételnövekedés is várható.

Mivel nagyon sok szakmai fórum létezik, ki kell választani a legnagyobbakat vagy a legszimpatikusabbakat, és ott kell kezdeni a munkát. Két-három héten belül biztosan meglesznek az első ügyfelek.

Címke: Forgalomnövelés
Dátum: 2019-04-27