Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Megbízható üzleti partnerek gyűjtőhelye

Aki benne van az üzleti életben, számára nagyon fontos, hogy olyan megbízható partnerekkel dolgozzon együtt, akikre mindig számíthat, és akár magabiztosan kibővítheti saját vállalkozását újabb szolgáltatásokkal. A mai világban egy korrekt üzleti partner kincsnek számít.

Magyar üzleti partnerek, magyar szolgáltatások

Nemrégiben tulajdonost váltott a 7thsense.hu domain, és az új üzemeltetők úgy gondolták, teljes egészében meg kell újítani az arculatot, sőt a tevékenységi kört is. A fő cél az volt, hogy egy olyan gyűjtőoldalt hozzanak létre, ahol megbízható magyar szolgáltatásokat tesznek közzé az interneten. Minden szolgáltatást képpel és egy 1500 karakteres bemutatkozó szöveggel töltenek fel, amiben bemutatják a vállalkozást és a főbb szolgáltatásokat. Az így feltöltött üzleti partnerek sokkal jobb benyomást kelthetnek az érdeklődőkben. A bemutatkozásban elhelyezhetik a kapcsolati adataikat és egy a weboldalukra mutató linket is.

A weboldal felhasználói oldalról történő használata teljesen díjmentes, a szolgáltatóknak pedig csak a PR cikk megjelenéséért kell fizetniük egy jelképes összeget. Az üzemeltetők nem törlik a kikerült bejegyzéseket, és garantálják, hogy ez így is marad.

A jó üzleti partner megtalálásához hetedik érzékkel?

Tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létezését. A belső ösztön sokszor megsúg olyan dolgokat, amin aztán később csodálkozni lehet. Vajon az üzleti életben is jelen van a hetedik érzék? A weboldal neve is erről árulkodik, és az üzemeltetők mindent megtesznek azért, hogy a látogatók kihasználhassák a hetedik érzéküket, és olyan üzleti partnerekre lelhessenek, akik megváltoztathatják a vállalkozásukat, cégüket, vagy akár az egész életüket.

Címke: Üzleti partnerek
Dátum: 2019-01-30