Filmbemutatók, kritikák, filmes hírek. • Spoilermentesen!
Ez nem egy szokványos filmes weboldal! • Ez a vászon sötét oldala...

Szakszerű építkezés munkagépekkel

A minden szempontból megfelelő alapkészítés a házépítés elmaradhatatlan lépése, hiszen enélkül könnyen megsüllyedhet a szerkezet. Az sem ritka, hogy az alapásáskor elkövetett hibák miatt a későbbiekben megrepednek a falak.

Ezek a problémák nemcsak esztétikailag jelentenek gondot, hanem műszakilag is, hiszen adott esetben akár életveszélyes is lehet a helyzet. Egy kerítés esetében kevésbé katasztrofális következményeket okozhat a tervtől eltérő alapkészítés, de egy kiváló szakember az építkezés minden egyes fázisában precíz munkát végez. A földmunkáknak meglehetősen körülményes lenne két kézzel nekiállni, de az sem jó, ha csak nagyméretű gépek állnak rendelkezésre. A helyszíni szemrevételezést követően szükség lehet arra, hogy a szűk helyeken található terep is fel legyen lazítva. Ilyenkor jó szolgálatot tesznek a kisméretű munkagépek. Amennyiben az alapásás Tatabánya városában vagy annak közelében kerül megrendelésre, akkor a Vf-Gép Kft. minden feladatot elvégez.

Milyen földmunkákra lehet szükség?

Amikor a háztulajdonosok építkezésbe kezdenek, akkor ritkán gondolják át, hogy pontosan milyen feladatok elvégzésére van szükség ahhoz, hogy végül ott álljon a telken az álomházuk. Egy jó szakember pontosan tisztában van azzal, hogy a végeredményt egy rendkívül komplex munkafolyamat előzi meg. Az előzetes egyeztetést a helyszín alapos szemrevételezése követi, majd az alapozási munkákat kell megtervezni. Szinte mindig szükség van az árokkiszedésre és a csatornaásásra, hiszen a víz-, illetve gázvezetékeket is le kell fektetni. Adott esetben az ásás mellett a betontörés is napirendre kerül, hiszen sokan szeretnének kertkapcsolattal rendelkező házat. Ebben az esetben a régi betonburkolatokat vagy a felesleges járdákat is szakszerűen fel kell törni.

Címke: Alapásás Tatabánya
Dátum: 2019-02-21